Alla fick sitt

Kvällens jobb började med Pippi som fick ett konditionspass i ridhuset. Vi körde 2 x 5 minuter galopp och jag kan ju säga att hon fick upp flåset litegrann! Men hon höll galoppen nästan hela tiden och jobbade på i bra rytm.

Catalina gjorde också bra ifrån sig när vi kratsade hovar, fixade man och svans samt ryktade. Jag gav henne många pauser (som innebär att vi gick ifrån platsen där vi stod och tog en runda i stallgången och återvände till samma plats) och först i slutet sa hon: Nu går jag! och så gick hon. Hon fick vara så snäll att backa tillbaka innan vi avslutade.

Timon skulle ut på promenad idag och jag har bestämt att han ska få bli 100 procent trygg med banan runt gården och även åkern så småningom. Därför tog vi och promenerade på banan. Vi träffade på en mycket farlig stor gul sak i form av en grävmaskin och Timon sa: Nu dör jag! och jag sa: Nä det gör du inte. Vi kunde närma oss försiktigt och han kunde till och med tänka sig att gå förbi den. Sedan gick vi lite fram och tillbaka så att hans adrenalin skulle återställas. 

30 maj 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)