Fast plats

Om ni vill ha en fast plats hos oss kan ni välja mellan dessa alternativ:

MÅNADSPLATS - Detta är en fast plats och ni betalar fast månadsavgift och får önska tider i veckoinläggen. Månadsavgiften kommer på faktura i slutet av varje månad så länge ni önskar ha platsen kvar. Om ni vill göra ett uppehåll ska det uppehållet vara minst 6 månader. Vill ni säga upp platsen är det 14 dagars uppsägningstid.

MINIPLATS - Detta är en fast plats och ni betalar per gång och får önska tider i veckoinläggen. För att ha fast plats kommer ni faktureras minumum 400 kr per månad och fakturan kommer i början av månaden efter. Om ni inte kommer upp i minst 400 kr någon månad får ni tillgodo den summan ni inte utnyttjat. Vill ni säga upp denna plats är det 14 dagars uppsägningstid. (Fram till och med 31 augusti finns det inget minimumbelopp)

FÖRST TILL KVARN - Bokningarna sker veckovis och när de som har månadsplats eller miniplats har fått sina tider på söndag kväll lägger jag ut de tider som blir lediga kommande vecka och det kan också bli lediga tider med kort varsel som läggs ut i gruppen. Vill ni vara steget före kan ni veckan innan skicka vilka dagar och tider ni kan så bokar jag in där det finns tid och tiden kommer i terminsdokumentet. Och eftersom det är först till kvarn så bokar jag in er i den turordning som ni meddelar tider. Ni får skicka tidigast måndagen veckan innan .


Det är avgiftsfritt att ställa sig i kö på fast plats. När det blir en ledig plats blir ni tillfrågade och kan tacka ja eller nej till platsen. 

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)