Stall Timbras hästar

TIMON f 1999

e: Dardel 847

u: Lady Pandora

ue: Gondoljär 492

Timon är stallets storhäst och är ett svenskt halvblod. Han är pensionerad från ridningen och får nu bli ompysslad och hanterad från marken. 

PIPPI f 2006

e: Bona-Fide RW 83

u: Pärlan

ue: Pendock Pioneer RW 46

Pippi - en stor häst i litet format. Hon har raserna shetlandsponny och welsh. Med de yngsta ryttarna är hon mycket försiktig och hjälpsam. Med de lite äldre ryttarna blir hon en utmaning där hon lär dem att bli tydliga, konsekventa och känsliga i ridningen. Pippi åker gärna iväg på träning och tävling med en ryttare som känner henne väl.

 NÄTEBÄCKENS CATALINA f 2011

e: Ias Comed Hedegog KWC 13

u: Lillemons Calli

ue: Burhults Black Commence RWD 4

Catalina är stallets yngsta häst. Hon är en Welsh av cobtyp. Catalina håller fortfarande på att lära sig allt som hennes kompisar kan. Tillsammans med en erfaren ryttare kan hon få utvecklas vidare och åka på äventyr. Då och då kan hon även ridas av mindre erfarna ryttare då hon är mycket snälll. 

YAFAR f 2010

e: Maks Zpirit

u: Red Yasmin

Yafar är stallets friska fläkt. Han har raserna welsh, engelskt fullblod, arabiskt fullblod och kaspisk häst i sig och har också många uttryckssätt. Han är en mycket smart ponny och stannar upp och tittar när han inte förstår vad han ska göra. Han är också ung och håller på att lära sig. Trivs med att bli riden i naturen och har kvicka ben över hinder. Tillsammans med en erfaren ryttare vill han lära sig nya saker. 

FABRIANO f 2004

e: Fabian xx

u: Skogsdala Eva

Fabriano är stallets största ponny. Han har raserna gotlandsruss och engelskt fullblod och är en pigg ponny. Fabriano passar tillsammans med ryttare som har ridit ett tag och gillar hästar som är lite framåt. Fabriano tycker om att få vara med, bli ompysslad och gå på promenad. Han är känslig för ryttarens hjälper och en riktigt mysig ponny.

INDRA f 1999

Indra är vår nyaste ponny. Hon har de senaste åren bott i Stockholm och har varit lite på ridskola och sedan hos privatryttare. Hon är en riktig läromästare som går med både nybörjare och rutinerade ryttare. Med sitt tydliga sätt lär sig ryttarna att vara tydliga, aktiva och mjuka i sin ridning.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)