Priser

Från och med 1 juni 2017 gäller följande priser och upplägg:

Om ni vill ta del av hela Stall Timbras koncept där ridning, skötsel och teori ingår betalas en månadsavgift. Denna avgift betalas varje månad så länge ni önskar ha platsen kvar. Det är 14 dagars uppsägningstid på månadsavgiften. Om ni önskar fortsätta med månadsavgift vid ett annat tillfälle ska det gå minst 6 månader från senaste betalda månadsavgift. Under vinterterminen (december-februari) är det 20 % rabatt på månadsavgiften. Vid frånvaro får ni möjlighet att komma vid ett annat tillfälle och vi garanterar 18 ridtillfällen per termin. Ridpassens längd och innehåll varierar från gång till gång och vi har ett veckoschema där ni får 1-2 tider och ni har även möjlighet att önska extra tider till exempel på lediga dagar. Ni är en del av Stall Timbra och vi tar hänsyn till era önskemål.

Hos Stall Timbra kan ni också välja att betala per gång och ni väljer då om ni vill rida 15 min, 30 min eller 45 min. Under vinterterminen december-februari är det 20 % rabatt på priserna och möjligheten att boka dessa ridpass beror på väderleken.

Vi har också sommar- och vinterpaket med följande upplägg:

Sommarpaketet gäller för juni, juli och augusti. Under dessa tre månader ingår 2 timmars ridning per månad. Ni är också välkomna att komma fler dagar till stallet för att pyssla, lära mer om hästar och träffa andra hästintresserade. Vi skräddarsyr paketet efter era önskemål. Sommarpaketet kostar 2100 kr och betalas mot faktura i maj månad. Begränsat antal platser och det går bra att föranmäla och anmälan blir bindande den 25 april. Ålder 7-15 år.

Vinterpaketet gäller för december, januari och februari månad. Under dessa tre månader ingår 1 timme ridning per månad. Ni är också välkomna att komma fler dagar till stallet för att pyssla, lära mer om hästar och träffa andra hästintresserade. Vi skräddarsyr paktetet efter era önskemål. Vinterpaketet kostar 1200 kr och betalas mot faktura i november månad. Begränsat antal platser och det går bra att föranmäla och anmälan blir bindande den 25 oktober. Ålder 7-15 år.

För er som vill komma till stallet för att lära mer om hästar, pyssla och träffa andra hästintresserade erbjuder vi Stalltimmen. Innehållet varierar beroende på önskemål och årstid.

Priser 1 juni - 31 december 2017 (20 % rabatt på alla priser under vintern)

Månadsavgift            700 kr per deltagare

                               1100 kr per familj

15 min ridning         100 kr per gång

30 min ridning         150 kr per gång

45 min ridning         200 kr per gång

Sommarpaketet       2100 kr per deltagare

Vinterpaketet         1200 kr per deltagare

Stalltimmen            75 kr per gång (max 300 kr per månad)

Timbra Minihopp     100 kr per gång

Timbrahoppet         150 kr per gång

Pippis Polare          150 kr per gång

Timbra Mini-Camp  350 kr per gång 

Timbra Häst           1200 kr per månad


 

 

 

 

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)