Uppåt!

Timon verkar hålla sig i form och har blivit så fin i kroppen. Ikväll var det dags för hoppträning och det tyckte han var skoj! Han är en stor häst och jag är en liten människa men vi får helt enkelt hitta vårt sätt att kommunicera! Han har fin hoppteknik och kräver av mig att jag ska sköta mig i sadeln. Och lite extra skoj blev det när vi höjde lite grann! Ska ta tag i lastträningen så att vi kan åka och rida på andra ställen också. Jag ger mig inte förrän Timon ska pensioneras och så får vi se hur långt vi når. Det viktiga är att vi har kul på vägen!

Pippi fick en promenad som blev lite miljöträning när vår hund Zabbi badade i vår lilla damm och Zabbi älskar att plaska och skuttar och hoppar. Det tyckte Pippi var mycket skumt så det blev mycket bra träning för Pippi.

Sommarnätterna i Sverige är just nu lite kalla och Timon måste hålla sig varm för att fungera optimalt i träning. Pippi tål inte knotten som kommer i skymning och gryning. Därför fick det bli vintertäcke för en häst och eksemtäcke för den andre. Ja, alla hästar har olika behov!

26 jun 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)