Veckan som gått

Även denna vecka passarade snabbt då det händer så mycket roligt! Vi har varit iväg på två träningstävlingar med Julia och Pippi. Efter en kanonbra framridning blev Pippi lite rädd vid en oxer där språnget blev i otakt och ville inte hoppa mer. Vi tränade vidare hemma och började med låga hinder på den andra träningstävlingen för att Pippi skulle få tillbaka självförtroendet. Det fick hon och de gick som tåget på 50 cm också.

Hemma har vi också plockat fram våra "sommarhinder" och med många ambitiösa ryttare blev det snabbt sex hinder uppsatta på ridbanan. Framöver kommer vi träna mycket markarbete och banhoppning. Alla hästarna är så duktiga med hinder nu. Alla gör det efter sin förmåga!

Pippi är även läromästare för de yngre och några har lärt sig trava, trava själv och prova på galopp. Det är så roligt att se utvecklingen. Fabriano har också utvecklats och har jobbat suveränt över bommar och hinder.

Indra har verkligen bott in sig nu och lite galopp blev det med Lovisa. Även Indra är en riktig läromästare och tillsammans med Timon och Pippi har vi en liten, en mellan och en stor läromästare.

Denna vecka har hästarna även blivit skodda och fina om hovarna. Nu är vi redo inför vårens fortsätta träning!

Kolla gärna in vår YouTube-kanal som fylls på efterhand!

 

2 apr 2017

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)